torsdag 30 september 2010

Otursdag



Min mobil pajjade idag, eller det var inte konstigt, vissa kan ju inte låta andras grejer vara ifred. Fick göra en total fabriksåterställning av telefonen. Allt är borta. Allt verkligen. Du kan ju bara ana hur jag känner mig. Har svenska prov imorgon så måste plugga. Vill verkligen inte. Vill bara lägga mig i soffan och dricka te i massor.


Puss..

onsdag 29 september 2010

Kungarna av Tylösand

Från början blev jag äcklad av programdokumentären "Kungarna av Tylösand" men nu har jag blivit fast för de. Jag måste erkänna att dom verkar ha jävligt kul. Tänk dig själv: Det är sommaren i ditt liv, du får alkohol när du vill, bor i en fin strandvilla och allt går ut på fest. Jag skulle inte ha något emot de, förutsatt att jag inte blev filmad. Skulle inte vilja se mig själv dregg på tv.. men de är ju bara vad jag tycker!
Har ångest över morgondagen, vet inte om jag ska gå till skolan eller inte! Har ont i öronen men känner mig ganska pigg. Vi får se imorgon helt enkelt!
Måste kila till sängen nu, pussis!

plugg!

Läser "ett anspråkslöst förslag" av Jonathan Swift..
Vad tycks om mina monster tofflor? Så himla mysiga
Published with Blogger-droid v1.6.0

färskt bröd gör mig glad och mjölk

Sitter och äter frukost i min ensamhet.. ingen sitter mittemot..fanns ingen mjölk så det fick bli fil och müsli, en actimel och macka med gurka. Brödet är helt färskt så blir nog fler mackor! Ska dyka ner i svenska böckerna snart, prov på fredag here we come!
Published with Blogger-droid v1.6.0

tisdag 28 september 2010

jag <3 kåvepenin

Ligger nedbäddad i soffan hos Adam. Han spelar Fifa med Patrik ovanligt! Bra på tv iaf the city;) ska väl fortsätta kika på de. hoppas du mår bättre! Puss...
Published with Blogger-droid v1.6.0

Öroninflammation och psykologitest

Ingen bra kombination, tro mig. Inte för att öroninflammation är någon bra kombination ihop med någonting alls men just nu suger det verkligen.
Jag är ingen pillertrillare som käkar piller så fort jag känner något(isf har jag den uppfattningen om mig själv) men nu skulle jag göra vad som helst för att få penicilin! Var hos doktorn igår och mycket riktigt var det öroninflammation i vänster öra som jag trodde. Jag dör inte för de, har haft öroninflammation säkert 30 ggr sedan barnsben och jag vet hur det känns. Väl hos doktorn fick jag ta snabbsänka och så klart var den helt okej, ingen penicilin bara dom där förbannade örondropparna! Hatar dom mest av allt just nu. Och vet du var det är som gör dom så himla dryga? Först och främst måste jag nu droppa 3 droppar av den där äckliga krämen i båda öronen. VIlket betyder att jag måste ligga still i ca 10 minuter(minst) på varje sida så att krämen rinner ner. Okej så jobbigt är det inte att ligga still men tänk er, jag måste göra det 3 ggr om dagen. En gång på morgonen, en gång i skolan och en gång på kvällen. Jag bara hatar det. Jag hatar grejer som är onödiga och som tar tid. Därför vore det förtjusande att knapra med penicilin i några dagar och sedan vipps så mår man bra igen. Inget kladd och krångel.
Jag har en bokat telefontid hos doktorn om 20 minuter. Ska väl sätta på min sjukaste stämma och må väääldigt dåligt;)
Har ju psykologiprov idag också. Vi får väl se hur det går.. Kan väl meddela dig senare.
Pussss

tisdag 14 september 2010

Lång dag..











Lång, lång dag! Vill bara lägga huvudet på kudden och somna. Har varit i skolan, tränat, stan, hälsat på farmor, och bowlat med musketörerna.

måndag 13 september 2010

Monday


Hallå! Sitter hos farmor och farfar och gör absolut ingenting. Min första dagens outfit. Haha. Det här hade jag på mig idag. Lite väl svart kanske.
Skor från Bianco, Jacka från H&M, jeans(nya) från G-Star, ring från Gina Triot och tröja från New Yorker.

Monday

Jag är helt slut i kroppen. Verkligen helt slut körd. Igår gymmade jag, vilket var super skönt! Efter de träffade jag Hanna och bestämde mig där att träna ett pass direkt efter. Jag vågar knappt tänka på vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon..
Helgen var som sagt lugn. Tror det behövdes men nästa helg då jävlar.

Känns inte som att jag skriver något intressant nu för tiden. Helt ovärda saker egentligen. Igår köpte jag nya jeans iallafall från G-star. Har aldrig ens varit i den butiken. Slänger upp en bild på dom och min nya kängor. Måste försöka hitta på någon utklädsel nu till Hannas 18års fest. Jag är tacksam för förslag!
Puss

lördag 11 september 2010

Myskväll med tillbehör

Kvällen spenderades i goda vänners sällskap. Te i massor, kladdkaka med grädde och popcorn. Och massa prat om allt. Det är det perfekt receptet för en tjejkväll.
Igår var det sanna som bjöd över oss till sitt mysiga hem och jag fick för första gången träffa Tyson. Min prins har fått konkurens kan jag säga.. Är nog kär i Tyson. Dock blev jag verkligen allergisk men vet inte mot vad. Inte mot Tyson, det går inte, för jag ska ha en liten Tyson själv sen. Har bestämt mig. Inte allergisk mot hundar. Inte allergisk mot hundar..
Vaknade med en trött prins berdvid mig. Båda helt slut. Känns nästan som en liten baksmälla. Världigt konstigt.
Undra vad dagen har ett erbjuda, vädret är grått och trist. Ingen lust till något. Blä. Kanske träffar tjejerna ikväll. Vi får la se.
Puss

torsdag 9 september 2010



Bild från båten i sommras. På väg ut mot de blå. Ljuvligt

G+

Igår var det en bra dag. Blev shopping på stan med Hanna. 1 rutig skjorta, 1 oversize tröja(svart) och ett par kängor från bianco. Behövde lite nytt. Har börjat träna igen. 3 dagen på Bakis&Skakis faktiskt. Känns skönt. Eller inte i kroppen, den är mör, men i knoppen. Jag är stolt över mig själv.
Jag var så jävla taggad för fredag men kom på helt andra tankar. Tror jag. Än så länge iallafall. Blir en lugn kväll imorgon med te & massa prat. Behövs verkligen.
Känner att jag är en aning kort. Vill ha ny design på bloggen men hittar inget fint. Blä. Ska dricka te och kolla på idol nu. Imorgon är det skolfoto & läxförhör. Kill me!
Puss

lördag 4 september 2010

veckan i bilder

åkt en hel del bil, och träffat prinsen
bakat äppelkaka med farmor & änglarna

plockade kantareller


en vanlig dag i skolan




Körkort och firande!

Jag klarade körprovet igår! Så nu har jag körkort. Heeelt underbart!

torsdag 2 september 2010

Håltimme och måsten


Jag känner mig otroligt uttråkad. Inte så konstigt beroende på att jag har en låång håltimme. NU sitter jag även och funderar på allt jag vill göra. Jag vill ha körkortet fixat och bil. Jag vill åka till Stockholm och shoppa. Jag vill klippa och slinga mitt hår. Jag vill köpa massa nya kläder och smycken. Jag vill/måste köpa höstskor. Förslag? Jag vill vara ledig och åka utomlands. Jag vill, jag vill, jag vill.. Ändå sitter man här och gör ingenting. Jag had kunnat åkt ner på stan nu på min håltimme och klippt mig på någon drop-in salong. Jag kunde kollat på skor m.m. Jag hade ledig tid men vad gjorde jag med den? Jo jag satt och facebookade och kollade in Blondinbellas senaste inlägg..

Helt värdelöst, jag vet. Igår slutade jag iaf tidigt, riktigt skönt! Eller sluta och sluta, jag gick och jobbade. Men det var bara 3 timmar, för jag började känna mig febrig och hade ont i halsen. Jag tog bussen till farmor och farfar och där var mina små änglar. Vi bakade äppelkaka och hade en jätte mysig eftermiddag. Jag mådde helt plötsligt bättre. Älskling och hans mamma hämtade mig och väl hemma blev det en lång och behövlig myskväll. Jag somnade redan kvart i 10-10 tror jag. Kände mig utvilad imorse när jag vaknade. Idag har jag jobbat från 7(på morgonen!!) gått i skolan sen 11, ätit korv på macken haha och slutar om 2 timmar. En lååång dag.

LÄgger upp en bild från äppelkaksbaket senare ikväll.

Tänk va skönt att komma bort till värmen nu.. det var bara 6 grader imorse!

Puss