måndag 23 februari 2009

Sportlov

Conny(mammas man) fortsätter tjata och tjata på mig. Han anser att nu när det är sportlov så får man inte sitta inne hela dagarna och glo på film. Då ska man ut i spåren och "sporta"! Idag när han kom hem mellan sina ärenden så låg jag självklart i soffan och kikade på film.. Så efter sista gången han lyckades tjata så tog jag mig i kragen och gick ut och vandrade. Var ute nästan en hel timme med min bästa vän, ipoden. Låtar som "I feel like dying-Lil Wayne" och "Hurtful-Erik Hassle" spelades om och om igen.
Väl hemma så dröjde det inte länge tills den knackade på dörren. Jenny kom över! Var så extremt länge sen jag träffade henne.. hade ganska mkt catching up to do! Vi käkade och kikade på film. Mys!
Min helg har bestått av party, as usual. I fredags så åkte jag, Ida och Hanna hem till Olle på party. Det var riktigt roligt! Dock blev jag besviken på mig själv, kunde inte hålla mig ifrån partydrickan. EJ BRA! Och alkohol medför dumt beteende. Whatever, jag hade riktigt roligt iaf. Kirrade en sovplats hos Ida, med två andra personer.. Vilket var väldigt trångt. Vart inte mycket sömn för min del den natten iaf.
Lördagen. Dagen efter. Ja, det var verkligen D Dagen Efter. Vaknade iallafall, och åkte hem. På kvällen åkte jag till Catja. Henne var det oxå riktigt länge sen jag träffade! Vi åkte på fest på gryta, var väl sådär. Hade trevligt sällskap om tur var. Tog bussen hem och drack massa te.
Igår(söndag) gjorde jag absolut ingenting. Kikade på massa filmer och mös. Har blivit väldigt mysig av mig.
Nu ska jag sussa. Puss på er alla!

torsdag 19 februari 2009

Äntligen fredag!

För tillfället sitter jag i skolan. Jag tog mig tiden att skriva klart min ansökan om sommarjobb! Äntligen färdigt, just wait and see.
Min dag kommer bjuda på en massa roligheter. Bl.a ett matteprov på ekvationer. Oh yes! Jag har inte pluggat något till de heller.. Men det skiter jag i. Det får gå som det går, vad mer kan jag göra åt saken?
Och så är det fredagarna på Rudbeck.. Dom som gör alla scheman måste ha en skruv löst. Dom lägger ut den senaste dagen på fredagen!? Undrar verkligen vad dom tänker med ibland.
Oj, tiden rinner iväg. Börjar nu!
Skriver senare.
Pusspuss

Filmer du bör se i ditt liv

Ett kort inlägg nu. Vill bara rekomendera en film jag har kikat på nyligen.

Den heter Stardust. Det är en riktig sagofilm från förr i tiden. Den handlar om Tristan Thorne's resa för att hitta sin sanna kärlek. Filmen utspelar sig mestaldels i Tristans hemstad Wall och i Wall finns där en tjej som har fångat Tristans hjärta totalt. Han skulle göra vad som helst för henne, t o m hämta en fallen stjärna.. Stjärnan visar sig vara en vacker flicka och dom två är med om äventyr efter äventyr tillsamman. Hur den slutar.. Ja, det får du kika efter själv!

måndag 16 februari 2009

http://www.effin.se/samuel/

Vill bara passa på att rekomendera Samuel Haus blogg!
För er som inte vet vem jag pratar om så är det han som spelade självaste "Tsatsiki". Han är nu aktuell i filmen "I Taket Lyser Stjärnorna", vilken jag ska ta mig tiden att se snarast.
Anyway, jag gillar hans sätt att skriva och tycker han förtjänar en chans som Samuel och inte bara bli ihågkommen som Tsatsiki.
Checka in!


Älskade mamma

Jag satt nyss och tröstade min kära mor som var helt förstörd. Samtidigt satt jag och skrattade. Lite dåligt samvete men situationen var så komisk. Hon kom inspringades i mitt rum, tårarna rann som aldrig förr och hon bara kramade om mig. Sedan, efter ca 100 snyftningar, kollade hon upp, torkade tårarna och sa.
-Du får aldrig försvinna från mig. Det är förbjudet!
Hennes känslosamma utbrott var resultatet av en film hon precis hade kollat på. "Taken" hette den tydligen och handlade om en tjej som blev bortrövad av några män, tvingades in i prostituion och slutligen dog. Jag känner igen scenariot från en bok jag läste i sommras. "Såld" hette den och den var baserad på en sann berättelse. Många tårar rann ner för mina kinder när jag läste den. Jag rekomenderar den starkt!
Jag har lagt märke till att mina besökare ökar dagligen, vilket jag tycker är väldigt roligt. Det är inget jag strävar efter dirket- att ha så många läsare som möjligt. Fast det är självklart roligt att några är intresserade av vad jag skriver. Så fortsätt gärna läs min lilla kvällsbok!
Anyhow, jag ska dyka ner i geografiboken igen. Har som sagt prov imorgon, vilket inte alls är allt för lockande. Efter plugget blir det en sväng till gymmet och kriga! Var senast i torsdags som jag var där. Har flera dagar att ta igen!
Peace
Egypten. Mexico. Eller kanske t o m Thailand.. Jag och mamma(båda hemma från jobbet) satt och diskuterade lite över frukosten. Jag tog upp ämnet om att åka utomlands en vecka snart, kanske över påsklovet. Mamma var väldigt possitivt inställd till mitt förslag. Hon ville t o m åka tidigare, över hennes födelsedag. "Då slipper jag ha kalas!" sa hon glatt. Vi började kika på sista minuten resor. Dem flesta går till Egypten, Portugal eller Cypern så här års. Vi bestämde att en vecka på ett all inclusive hotell i Egypten skulle sitta fint.
Då kom problemet. Att försöka övertala Conny. När vi först nämnde Egypten sa han något i stilen "NEJ FYFAAAN". Men när jag fick läsa upp alla bekvämligheter och hur fantastiskt det var där så började han ändra sin åsikt.. "Ja, då får jag iaf en annan att skjuta på"(tennis). Nu gäller det för mig att hålla ideén på tal i någon vecka så att det inte rinner ur sanden totalt. Och på tal om sand. Jag har redan bestämt mig att jag ska, om några veckor, bränna fötterna på brännhet sand i Egypten!
Over and out

söndag 15 februari 2009

A drop in the ocean, a change in the weather.
I was praying that you and me migth end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
but im holdning you closer than most, 'caus you are my heaven..

Söndag

Jag ligger i min säng, lyssnar till Amy Winehouse's "Will You Still Love Me Tomorrow" och tycker i allmänhet synd om mig själv. Huvudet värker, halsen känns tjock och ömmar. Min dag skulle egentligen ha spenderats med Tilde,Engla,pappa,farmor och farfar på Björnön. När jag vaknade så förstod jag att det skulle inte gå. Min mor har lyckats smitta ner mig med något skit. Hon har legat däckad i 3 dagar nu. Stackarn! Idag så har jag mestandels sovit. Jag har faktiskt sovit mer än vad jag har varit vaken. På något sätt känns det som om det kommer bli en sen kväll för mig ikväll..
Tänkte prata lite om olika bloggare. Det finns två olika "bloggare" enligt mig. Dem så kallade modebloggarna dom som bara vill visa upp sig i ytliga bloggar. D.v.s "den här köpte jag idag" eller "det här är dagens outfit". Dem bloggarna innehåller mest bilder och texten är inte något att hylla över. Sedan finns det mer "seriösa" bloggare. Dem fokuserar mer på själva texten och mindre på bilder. Jag ser mig själv som en mer "seriös" bloggare. Jag vill verkligen inte smutskasta någon av grupperna. Båda två får fram sina åsikter och tankar. I bild eller text. Det jag vill få fram är att det är oftast "modebloggarna" som blir populära. Jag tror att en anledning till det är att folk inte tar sig tiden att läsa bloggarna. Jag vet själv när jag kikar runt på bloggar så blir det mest att jag kollar in bilderna. Fast egentligen så borde man läsa texten.. Det dinns utrycket "en bild säger mer än 1000 ord" men.. är det verkligen så?
Det här var ett exempel på att jag hellre uttrycker mig i text. Om jag nu hade velat lagt upp det här med en bild. Vad skulle jag lagt upp för bild då?

lördag 14 februari 2009

En brun, glad, nybliven 16 årig Madeleine!
(tyckte bilden passade till dagen med hjärtan o allt)

Alla hjärtans dag

Valentine day's today! Vaknade riktigt tidigt trots den sena kvällen igår. Åt allahjärtansdagfrukost med familjen. Haha, nej inte direkt men vi käkade tillsammans iallafall för en gång skull. Mamma fick en söt liten.. jag vet inte vad det är. Ett hjärta på en pinne som det står "Världens Bästa Mamma" på. Conny fick en 200gr chokladkaka! Båda vart glada, vilket var min avsikt.
Igår då. Skola och bla bla bla. Helt ointressant. På kvällen begav jag mig mot stan för att möta johanna, hanna o lina på en fika på Gränden. Vi fick sällskap av Paulina&Clara som had evarit på bio. Dem kom med tårar i ögonen. Jag vill verkligen se "I Taket Lyser Stjärnorna" Det kommer. Det kommer.. Vi fikade i ca. 2 timmar sen åkte vi till Gidde och träffade några gamla vikängbarn! Trevligt trevligt förutom alla omständigheter som tillkom under kvällen..
Det märktes att det var fredagen den 13:e igår!
När jag kom hem somnade jag så fort jag la huvudet på kudden.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan äta lunch. Vi får se vad kvällen bjuder på. Förhoppningsvis bjuder den på en Johanna och fest. Eller film mys, kanske fika. Vi får la se. Önskar alla en mysig alla <3 dag iaf! Puss så länge:)

torsdag 12 februari 2009

En väldigt sen nyårs-bild!
(Ja o ludde)

Det finns alltid en utväg

Hur mycket påfrestningar klarar ditt psyke av? Vart går din gräns? När droppar den sista droppen?
Vi belastas varje dag med alla känslor. Vi går runt som tickande bomber. Varje människa man passerar är en egen bomb. När sprängs du?
För någon gång, någon dag kommer det bli för mycket. Du orkar inte. Du vill bara bort från allt och ibland kan man må så dåligt att man rent utav vill dö. Livsgnistan har dött ut.
Just det där, livsgnistan. Den lilla låga som brinner inom oss. Den brinner stort och explosivt för vissa medans för några så är den så skär och tunn att den bara är ett litet smalt streck. Men den finns där iallafall. Det är värre för dem som inte har någon gnista kvar. En svart veke bara.
Det är, tragiskt nog, oftast unga som får den här känslan. Känslan av att livet har sprungit ifrån dem. Dem orkar inte ta den lilla extra ansträngningen för att komma ifatt. Istället tar dem ett steg tillbaka. Ett steg ur livet med allt elände.
Just nu är det så mycket som händer i Västerås. Det har hänt mycket tragiska saker på senaste tiden. Och en katastrof kommer aldrig ensam.
Det jag vill få ut med mitt inlägg är att det finns alltid en utväg! Glöm aldrig de!!
Vad som än händer så finns det en lösning på problemet.
Så ta vara på det du har fått. Dina nära och kära för ingen vet när döden knackar på.

onsdag 11 februari 2009

Onsdag

Har precis krigat igenom en enorm hög av läxor. Dagen till ära hade jag

  • Franska glosor + text
  • Engelska glosor + text + check your reading
  • Geografi instuderingsfrågor. Prov nästa vecka!
  • Plus ett Nk arbete.. Har inte ens vågat läsa vad jag ska göra.

Den står prydligt och fint bredvid datorn nu. Jag är nöjd. Jag ska inte klaga! Det hjälper faktiskt inte. Det är bara för mig, och alla andra Rudbecksbarn, att acceptera att vi har valt V-ås kämpigaste gymnasium! Just nu så har vi faktiskt väldigt mycket plugg. Prov på prov och arbeten och läxor. Jag tror nog aldrig att jag kommer känna "Fan va chill de är nu". Eller något liknande.. Skitsamma. Vad har min dag bjudit på då.. hm... Började tidigt med geografi, sen klassråd, sen matte, sen språk. *SUCK* Något possitivt med dagen är iallafall att jag slutade 11.50! Drog mig snabbt till gymmet och körde ca. en timme. Var inte alls taggad idag. Men det var säkerligen för jag glömde vattenflaskan hemma och så var det dött på friskis. Tråkigt! Efter det så duschade och bastade jag. Åh att basta måste vara världens skönaste grej, efter duschen så klart. Att sitta i det varma, fuktiga rummet. Helst ska det vara mörkt och knäpptyst. Så sitter man där i sin egen lilla värld och funderar över högt och lågt. Jag lyckades dra mig ur min lilla drömvärld tillbaka till verkligheten efter en låång stund. Gick till bussen men som tur var så åkte farmor&farfar precis förbi med bilen. Följde med dom hem ett tag, farmor ska nämligen operera sig imorgon. Hon var jätte nervös. Visserligen är det ingen allvarlig operation men det är klart hon blir nervös. Det skulle jag ha blivit! Mammsen och jag åkte hem och där började plugget som jag nämnde.

Nu ska jag ner till köket och göra en stor kopp te! Puss så länge:)

tisdag 10 februari 2009

Tisdag & Peace and Love

Idag vaknade jag med en hemsk huvudvärk! Ont i halsen hade jag oxå. Men duktigt som jag är, så pallrade jag mig till skolan ändå. Första två lektionerna var en plåga och till råga på allt skulle vi ha idrott.. Jag gick dit iallafall och som tur slapp jag. Jag kände att jag mådde tillräckligt dåligt för att inte klara av resten av dagen. Svängde förbi mammas jobb en stund sen tog jag bussen hem. Somnade nästan på bussen, tur att jag inte missa hållplatsen säger jag bara! När jag kom hem gjorde jag hallon/blåbär/banan smoothie och försökte kolla på "elisabeth - the golden age" men tröttheten tog överhand så jag somnade sött. Vaknade efter ett tag och satt mig, såklart, vid datorn. Ska gå ner till köket och fixa lite käk och dricka massa te snart!(L)
Nu till det mer intressanta stycket i min rubrik. Peace and love. Vi hade geografi då plötsligt amanda börjar skutta och blir alldeles ifrån sig. Det visade sig att Pete Doherty ska gästa P&L. Jag tänkte så här. Det där smset skickas just nu runt till massvis med folk runt om i landet och många får säkert panik att köpa biljett då! Jag smsade snabbt mammsen och bad henne köpa en biljett till mig. Och de gjorde hon! Jag behöver bara betala hälften! Tack mami:)
Nu ska jag, som sagt ner till köket och fjäska lite extra för mor min. Vi ses! pusss

There are many things that I would like to say to you But I don't know how

måndag 9 februari 2009

Måndag


Finns inte mycket att berätta om dagen. En sak är säker iallfall-jag kommer ha träningsvärk så in i bomben imorgon!
Tränade nämligen på gymmet igåt, utan att strecha. Samma visa idag. Efter dansen så strechade inte jag ett piss.. Dålig vana.
Nu är det iallfall bokat. Det blir Åre på sportlovet med släkten och Clara. Blir säkert fun, hoppas på det åtminstone.
En till sak värt att nämna är mitt historiaprov jag hade idag. Det var glasklart alltihop. Riktigt roligt när något går som man vill.
Jag orkar inte skriva mer nu, ögonen faller ihop nu..

puss

tack för kvällen!

hjärtat på lyset

@ carl's place

söndag 8 februari 2009

Helgen

Ännu en helg har passerat förbi, alldeles för fort. Men om jag summerar det hela så har det varit en super helg!
Sist jag uppdaterade så var jag hos amanda, vi skulle precis kika på melodifestivalen. Hur var det då? Jo, inget speciellt. Melodifestival liksom. Alcazar och Emilia gick dock vidare! Hejja Alcazar. När de var slut så begav vi oss mot stan för att inhandla en del nödvändigheter för kvällen. Jag köpte te. Jag har nämigen bestämmt mig för att bli "nykterist" igen. Jag har precis börjat träna seriöst och om man då dricker alkohol i slutet av veckan så förstörs en hel veckas slit på gymmet. Känns värt? Nej, inte det minsta! Och faktum är att jag kan ha kul utan alkohol. Som i lördags t.ex. Allt var som vilken fest som helst, jag var social, jag dansade, jag hade kul och jag drack(te). Måste medge att jag är lite stolt över mig själv, jag som har partat en hel del på sistone.. En sak att tillägga är hur bra jag mådde dagen efter. Jag brukar inte vilja öppna ögonen. Så fort man rör sig känner man den sprängande huvudvärken och törsten till tusen. Inte imorse, inte! Hur som helst, kvällen, som var hos Felicias pojkvän Carl, flöt på fint. Vid 2-tiden straplade vi iväg mot donken för några efterlängtade cheesburgare. Och mitt kort funkade ju, nej tyvär. "Visa kort endast" Åh, vart riktigt lack där! Vi begav oss hem mot amandas place ist. Juice o knäckebröd vs cheesburgare.. Ni förstår nog! Vi somnade sött efter allt prat om kvällen..
Vaknade relativt tidigt dagen efter och som sagt, så mådde jag prima! Min kära mor hämtade mig i det otroliga vinterlandskapet som v-ås förvandlats till under natten. Vi åkte hem och jag dök ner i historiaboken.
Klockan 5 åkte vi(jag,mamma,eva&sanne) till friskis och tränade. Jag var faktiskt riktigt duktig idag! Trött men duktigt. Så åkte vi hem och jag fastnade framför datorn..<3

Ursäkta mig, kan du stoppa ditt finger i min tekopp? (Eh, Varför då?) Jag har slut socker.

lördag 7 februari 2009

Hejsan. Just nu sitter jag hemma hos amanda med hannsN. Vi ska väl börjar göra oss ordning snart för klockan åtta måste vi vara färdig fixade. Då börjar ju melodifestivalen för sjutton! Ska bli kul och se vad som erbjudas iår. Nog om de, är säkert tillräckligt töntig som ens nämner melodifestivalen i min blogg enligt vissa.. men de tycker inte jag! Jag gillar de starkt! Och som tur är, så gillar även min vän amanda de, great!
Jag lyckades välja kläder till ikväll tillslut. Det fick bli "den lilla svarta" som jag köpte igår i Sthlm och ett litet rött bälte till de. Duger i krig.
Jag är fortfarande otaggad.. vill bara sitta hemma o mysa..
Anyway ska göra min i ordning nu. Har kameran med mig så ska dokumentera kvällen!
puss

du är för bra för att vara sann, vet du de?

Lördag

Wiho! FEEEEEEESTTT IKVÄLLLLLLLLLLLLLLLLL:D:D:D:D:D:D:D:D:D
...
Jag är TOTALT otaggad..
Det blev inget 80tals-tema. Och jag som köpte röda strumbyxor och allt. När ska jag använda dom? haha. Anyway, just för tillfället har jag duschat och försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll.. Suck. Lyssnar på massa depp musik gör jag oxå. Blir inte bättre för de ju!
Nej nu ska jag sätta min älsklingslåt på upprepning och göra en stor kopp te!
Känns som om att min kväll skulle bli bäst hemma med en film och massa te.. men man måste ut också!
Skiver säkert senare! pusssssss

fredag 6 februari 2009



Would you freak out if I said I liked you? Do you walk the line?

forts. Fredag

Har precis lagt mig i sängen med datorn i knät och en stor kopp te i ena handen.
Ett perfekt avslut på en nästan perfekt dag!
Skolan idag var som vanligt. Jag sov på halva mattelektionen sen var svenskan inställd. Engelskan var lyckligtvis också inställd, eller iaf för mig! Gick ner på stan med amanda o hanna en snabbis sedan åkte jag till mammas jobb. Conny hämtade oss och vi åkte till Sthlm. Ipoden, min bästa vän, var självklart med och gjorde åkturen en aning skönare. "Erik Hassle-Bump in the Road" speladades x antal gånger måste jag tillägga. Jag är definitivt kär i låten. Lyssna på den, det är ett måste!
Mamma och jag släppte av Conny, han skulle fixa något med sina nya pjäxor. Sedan fortsatte vi mot centrum. Vi gick runt och shoppade. Hittade massa fint. En svart klänning med låg rygg och en svart kofta från MQ, en jätte snygg, lila bikini från top shop och även ett läppglans från top shop som jag och Catja alltid köper när vi besöker Sthlm! Det luktar kanel, har lip-pluming effekt och är skit fint! Köpte en lila kofta från zara, sedan köpte jag lite småsaker, bl.a glasögon och örhängen. Är riktigt nöjd med köpen.
Vi gick och käkade på kungshallen(?) har totalt glömt bort vad det hette. Rätta mig om jag har fel. Sedan vart jag trött och ville bara hem hem hem.
Somnade sött i bilen och när jag kom hem så gjorde jag ordning te och har kikat på film med mamma. "En djälulsk romans" var det som visades. Den är riktigt bra, olycklig kärlek.
På tal om kärlek. Alla vet och märker säkert att the big day's coming up. Alla hjärtans dag. Och visst, skit gulligt om man är i ett förhållande. Men alla vi singlar då? Egentligen så är det bara att försöka ignorera dagen, det är ju bara ett datum. Det är dock svårt, för det finns inte en butik eller en enda reklam som inte har någonting med alla <3 dag att göra. "Överaska din älskling på alla hjärtans...." etc. etc.
Ibland känner man sig ensam. Men jag hoppas att jag slipper spendera 14/2 ensam.
Den som lever får se..

Fredag

Åh äntligen är den här, min älskade helg!
Just för tillfället sitter jag på min mors jobb och vi väntar på att Conny ska hämta oss. Ska dra en tripp till shlm i eftermiddag/kväll. Skriver när jag kommer hem. puss!

your just another pice of art in my gallery

torsdag 5 februari 2009

Torsdag

Två dagar i rad har jag somnat direkt när jag kommit hem. Sover en eller två timmar sedan sitter man fastklistrad vid datorn till sent på natten. Inatt somnade jag klockan 2.. och imorse gick jag upp klockan 6.. Ja, jag somnade i skolan! På engelskalektionen som alltid är så enormt tråkig så knappade jag in ett par minuter. Det är lite facinerande hur skön skolbänken kan vara! Resten av dagen bestod av hål, lektioner och tripper ner på stan. Träffade nämligen ida efter skolan och vi kika runt på stan. Träffade massa folk som man inte har sett på ett bra tag. Bl.a Catja, saknar dig stumpan. Vi måste ses snart.
Vid 3 drog jag mig till friskis och gymmade. Mamma hämtade mig och även där, i bilen, somnade jag.. Vi kom hem, jag åt, sen somnade jag igen..
Jag gissar på att Madeleine kommer vara vaken läänge inatt igen!
Igår då(onsdag). Jag slutade supertidigt! Klockan halv 12. Då drog jag, amanda och hanna x2 till mogoliska och käkade. Satt där i två timmar och bara moffade mat. SÅ GOTT! Efter det så gick vi på stan ngn timme, jag inhandlade en kjol(kors i taket!!) Åkte hem med mami sen somnade jag, som sagt.
En underbar sak är att imorgon är det FREDAAAAAAAAAAAG! Hur härligt är inte de då? hihi. blir helt glad när jag tänker på helger. Jag hoppas på ännu en rolig helg. Vit, men rolig!
Nu ska jag dyka ner i geografiboken. Ha de bäst!
Puss

tisdag 3 februari 2009


I thought you were my fairytale, a dream when I'm not sleeping.
A wish upon a star that's coming true.

Tisdag

Idag så var det självklart skola för min del. Dock missade jag halva första lektionen. Whatever. Sedan flöt det på, lika "roligt" som vanligt. Efter plugget begav jag mig till gymmet! Tränade en hel timme och jag måste säga att det var riktigt skönt. Duschade osv. sen kom min mor och pick'd me up.
På gymmet började jag fundera. Jag, som tjej, är egentligen extremt glad att det finns tjemgym men ändå så väjer jag "blandgymmet"(?) Glada Oxen har tjejgym, kanske inte toppklass men ändå. Det är ganska drygt att först kämpa för kung och fosterland så att man blir alldeles röd i facet och skakar av ansträngning. För att sedan titta upp och se 2-3 killar som glor på en.. Inte så himmlans roligt. Men nu har faktiskt Jag själv valt det gymmet så det är bara att "stå ut". Ingen pina direkt, men lite generad blir man allt.. Inte för det syns just i det tillfället, men ändå..
Väl hemma så kröp jag ner i sängen i väntan på maten och fortsatte läsa min bok. Jag är redan på den andra boken i serien "Isfolket". Dem är lite gammaldags men handligen förtrollar mig! Jag är helt såld.
Efter x antal kapitell var maten klar och jag skulle ta mig upp ur sängen. Ah eller hur!! Gick sisådär kan jag meddela. Det var p.ga. träningsvärken! Haha. Det är roligt att få känna lite resultat av träningen.
Nu ska jag snart lägga mig i sängen återigen. Skööööönt.

Längtar till: Imorgon Mongoliska(elr vad det nu heter)
Längtar ännu mer till: HELG!

måndag 2 februari 2009

Nu ska jag ta tag i mitt bloggande igen.
Jag drar ett stort steck över tiden som precis har passerat.
Nu börjar en ny era. Mitt alldeles egna år. The year of 2009! (-januari)

Dagen till ära, är så mycker som en måndag. Och vad har jag hunnit uträtta idag då.. låt se..
Vaknade och åt frukost med farmor&farfar. Sedan gjorde jag mig ordning. Fick skjuts till skolan, tack o bock! Sedan rullade dagen på som vilken måndag som helst. Efter skolan åkte jag hem och byte om till träning som var mellan 5-6. Har nämligen börjat ragga/dancehal igen. Steg 5 eller 7.. är inte helt 100.
Efter träningen åkte jag hem till käk&dusch.
Mycket skönt.
Som vanligt så ringde telefonen och där satt jag fast i säkert en timme. Var tar all tid vägen? Och en fråga som jag har ställt mig x antal ggr är.."vart fan tog januari vägen?" Den som kan svara på den frågan borde få nobelpriset!
Nu ropar min mor, för säkert 10:e gången, att jag ska sova. Borde nog lyda henne trots allt..
Cya!